Aangenaam: Astrid Oosenbrug

Even voorstellen:

Een no nonsense sociaaldemocraat met een duidelijke mening, die het liefst haar daden laat spreken, gekenmerkt door oprechtheid. Dat is wie ik ben!

Tussen 2012 en 2017 was ik Tweede Kamerlid voor de PvdA, waar ik woordvoerder ben geweest voor o.a. ICT bij de overheid, overheidsdienstverlening, privacy, telecommunicatie en auteursrecht. Daarnaast heb ik een aanzienlijke trackrecord in community building en kennisoverdracht in cybersecurity.

Samen met anderen was ik de oprichter van de Cyberwerkplaats, een Rotterdams initiatief dat ‘digitale hangjongeren’ op weg hielp om cybersecurityspecialist te worden. Tegenwoordig coach ik jongeren op eigen titel, ben ik ondernemer en onbezoldigd voorzitter van COC Nederland.

Wil je meer lezen over ik allemaal doe en deed? Neem een kijkje op mijn LinkedIn.

Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

Gemaakt door Vincent Boon (COC)

Jouw cybersecurity: Mijn zorg!

Cybersecurity; oftewel hoe veilig zijn jouw gegevens op internet? Je ontkomt er bijna niet aan: als je van internet gebruik maakt zul je maatregelen moeten treffen voor je eigen veiligheid. Je wilt immers niet dat criminelen er zomaar met jouw gegevens vandoor kunnen gaan. Wat moet jouw organisatie doen om veilig gebruik te kunnen maken van internet?

Op de volgende manieren kan ik je ondersteunen:

Advies *

Met een aanzienlijke trackrecord in kennisoverdracht en community building in cybersecurity ben ik een ideale gesprekspartner. Met welke uitdaging kan ik je helpen?

Spreken

Als ex-Tweede Kamerlid, sociaal ondernemer én voorzitter van COC Nederland ben ik breed inzetbaar als spreker. Via zijspreekt.nl kun je mij als spreker boeken.

Trainen

Je wilt een groep mensen iets bijbrengen over cybersecurity. Speciaal voor het niveau van de groep ontwikkel ik cybersecurity trainingen voor jongeren en volwassenen.

* Heb je een wat meer praktische ICT vraag? Ik ben of ken zeker iemand die je kan helpen.